Symbolikirjauksia ja lomakkeita on mahdollista tulostaa mobiilisovelluksessa.

Mobiilin asetuksissa, Asiakas-otsikon alla asetetaan Mobiilitulostaminen käytössä- kohta aktiiviseksi.

Esimerkki: Symbolikirjausten tulostus mobiilissa

Tietokoneversiossa Asetukset-välilehdellä --> Välilehdet --> Asiakasnäkymän välilehdet ja siellä Symbolikirjausten tulostus- riville laitetaan täppä Näytä mobiilissa-kohtaan. Tämän jälkeen mobiilissa Asiakas-sivulla Dokumentit-kohdasta löytyy Symbolikirjausten tulostus, josta voi päivämäärä rajauksella tulostaa kirjauksia.

Kuvassa näkyvää Symbolikirjausten tulostus- kohtaa painamalla avautuu valikko, josta löytyy myös lomakkeet.