Hallinta-näkymä, Toimipisteet-välilehti

Toimipisteen lisääminen

• Välilehteä aukaistaessa aukeaa automaattisesti Haku-ikkuna, tämän voi sulkea.
  • Sivun oikeassa laidassa olevasta valikosta paina Lisää-painiketta.

• Lisää toimipiste-ikkuna:
  • Asiakas-kohta: valitse valikosta ko. asiakas.
  • Toimipiste-kohta: ko. toimipistettä voi hakea joko OID-koodilla tai kirjoittamalla toimipisteen nimen.

• Kun tiedot on lisätty, lisää toimipiste painamalla Lisää-painiketta.
  • Avautuvalla sivulla voi tarvittaessa muokata toimipisteen tietoja. Paina lopuksi Tallenna-painiketta.

Tarkemmat käyttöohjeet löytyvät eRA:n käyttöliittymästä, oikeasta yläkulmasta Käyttöohje-kohdasta.