Selaimen aikakatkaisu:

Selain kirjaa käyttäjän automaattisesti ulos 60 minuutin kuluttua, mikäli ohjelmaa ei ole tuona aikana käytetty. Muistathan siis aina mahdollisuuksien mukaan painaa Tallenna-painiketta, jotta tiedot eivät poistu aikakatkaisun aikana.

Esimerkiksi: olet avannut hoito- ja palvelusuunnitelman asiakaskäynnin yhteydessä kirjaat käynnin aikana tietoja suunnitelmaan. 65 minuutin päästä olet sitä mieltä, että nyt tämä on valmis ja painat tallenna. Ohjelma heittääkin sinut ulos ja kaikki tiedot jäävät tallentumatta, koska ohjelma ei tee automaattitallennuksia kirjausta tehdessä.

Joten muista tallentaa välillä, jotta tekemäsi työ ei mene hukkaan.

Automaattista uloskirjautumisen aikaa ei käyttäjä pysty itse muokkaamaan.